Transport si Livrare

Livram in toata tara

Fiecare pachet care pleaca din depozitul nostru este absolut anonim. Practic, nimeni nu va sti ce continut are pachetul trimis catre tine, nici macar curierul.

In functie de marimea produselor comandate, pachetul va avea dimensiuni diferite, ce vor fi pregatite exclusiv de catre Hotlove.ro in depozitul nostru, fara a avea contact cu persoane din exterior. Toate produsele sunt impachetate in cutii de carton simple, fara inscriptii pentru un plus de siguranta si intimitate. Astfel, nici macar curierul nu va stii si nu va avea acces la continutul personal al produselor comandate de catre tine.

Livrarea se face prin fie prin DPD prin sistemul clasic de livrare door to door.

Detaliile privind metoda de livrare prin DPD Curier

Termenul mediu de livrare este variabil, intre 1-2 zile si depinde de factori non umani, Hotlove rezervandu-si dreptul prin asocierea subcontractanta cu firma de curierat, de a nu asigura termenul mediu de livrare, cu obligatia de a informa clientii despre acest fapt, inainte de a fi preluat coletul din depozitul Hotlove, in urmatoarele cazuri:

- conditii meteo nefavorabile independente de vointa Hotlove si DPD Curier (ceata, viscol, inzapeziri, ploi abundente, inundatii, cod galben/portocaliu/rosu, polei, drumuiri inchise/nepracticabile, etc),

- numar mare de comenzi inregistrate si aflate in operare,

- volum mare de comenzi in raport in raport cu dotarea logistica existenta in situatii deosebite sau perioade limitate si aglomerate precum BlackFriday, Craciun, perioda 1-8 martie, etc),

Acordul clientului inainte de preluarea de catre  DPD curier a coletului, in conditiile anterior mentionate, echivaleaza cu acceptarea acestuia a termenului mediu de livrare.

Tariful pentru expeditia coletelor este de 17 lei, tarif unic si disponibil exclusiv pentru localitatile unde se afla puncte de lucru DPD Curier.

In localitatile  cu acces dificil sau restrictionat si deci unde serviciul door to door, este indiponibil, livrarile vor fi plasate si preluate de la cele mai apropiate agentii DPD Curier.