Pachet anonim 100%

100% ANONIM

Va pastram confidentialitatea in primul rand

Ce este este scris pe pachetul pe care il voi primi?

Absolut nimic. Discretia este element cheie pentru Hotlove.ro. Stim cat de mult conteaza intimitatea si siguranta ta, asa ca, iti garantam respectul acestora prin trimiterea comenzii intr-un pachet 100% anonim si sigilat.

Produsele comandate vor fi livrate intr-un pachet fara sigle sau referinte catre Hotlove.ro sau care pot fi identificate in vreun fel natura produselor continute in interior. Singurele referinte lizibile de pe eticheta de transport (AWB) sunt cele obligatorii, ce arata destinatarul si adresa acestuia, inclusiv datele de contact.

Cum arata pachetul?

Fiecare pachet care pleaca din depozitul nostru este absolut anonim. Practic, nimeni nu va sti ce continut are pachetul trimis catre tine, nici macar curierul.

In functie de marimea produselor comandate, pachetul va avea dimensiuni diferite, ce vor fi pregatite exclusiv de catre Hotlove.ro in depozitul nostru, fara a avea contact cu persoane din exterior. Toate produsele sunt impachetate in cutii de carton simple, ce vor fi sigilate cu banda adeziva ce contine textul #FRAGILE pentru un plus de siguranta si intimitate. Astfel, nici macar curierul nu va stii si nu va avea acces la continutul personal al produselor comandate de catre tine.

Ok, dar…. Cum functioneaza?

-Cumperi produsele preferate

-Poti explora catalogul nostru de produse si cand gasesti ceva care sa iti satisfaca dorintele, il adaugi in cosul de cumparaturi. Poate fi un produs, sau mai multe, stim cat de plina de dorinte este mintea, iar aici la Hotlove.ro, vrem sa stim ca ti-ai exploarat toate fetishurile si dorintele cele mai intense.Cand consideri ca ai adaugat tot ceea ce aveai nevoie, poti trece la pasul urmator, verificarea cosului de cumparaturi si apoi completarea detaliilor de livrare si de plata, chiar si fara inregistrare, nefiind necesara crearea unui cont de utilizator. Datele tale vor fi folosite numai si exclusiv pentru transport. Poti alege, sa primesti pachetul acasa sau la birou, sau la orice alta locatie, pentru ca discretia este 100% garantata.

-Expediem pachetul in mod anonim.

-De indata ce preluam comanda, managerul logistic, va proceda la ambalarea produselor tale, va sigila coletul si va aplica eticheta pe pachetul anonim si il va pregati pentru preluarea de catre curier. Curierul nostru de incredere, nu va face altceva decat sa il transporte la centrul logistic, unde va fi sortat si directionat catre adresa mentionata la momentul plasarii comenzii. Curierul nu are acces la continutul personal si interior al coletului.

Primesti produsele si… incepi sa te distrezi cu ele!

Cand curierul va ajunge la usa ta, stiu sigur ca vei fi extrem de curios de continutul coletului, asa ca, nu iti ramane decat sa inchizi usa si sa incepi sa te descoperi alaturi de produsele tale preferate.