Bile Vaginale Satisfyer CO3 Single

  • Producător:Satisfyer
  • Model:Bile Vaginale Satisfyer CO3 Single
  • Disponibilitate:În stoc

  • 79,90 lei 111,86 leiMarca Satisfyer este una din marcile de top din multitudinea brandurilor de jucarii sexuale, fiind cea mai premiata companie din categorie.

Aceste bile Kegel ale brandului Satisfyer iti vor demonstra de ce este uluitor sa ai in tine un produs al acestora.

Materialul sau medicinal non-toxic si super safe pentru tine, alaturi de greutatile diferite a fiecarei bilute, dar cu aceeasi dimensiuni, te vor dedica acestora, zilnic. Greutatile bilelor: Bila I:61,9 grame; Bila II: 82,1 grame; Bila III: 97,9 grame.

Brief

Bilele vaginale, numite si bile Ben Wa sau bile Kegel au fost folosite de sute de ani pentru intarirea vaginului si a muschilor pelvieni. Aceste bile vin intr-o varietate de culori, greutati si marimi pentru a-ti oferi posibilitatea sa alegi jucaria care ti se potriveste cel mai bine.

Cu toate acestea, bilele au vaginale au mai multe beneficii pe langa intarirea muschilor vaginali. Acestea sunt cunoscute pentru orgasmele pe care le ofera femeilor, fiind numite si bile orgasmice. 

Pentru incepatori recomandam sa le foloseasca aproximativ 15 minute pe zi sau chiar mai mult in functie de producator. Ulterior, pot mari treptat timpii cu inca 5 minute sau conform instructiunilor acestora.

Default
Culoare Multicolor
Diametru 3.4
Lungime totala 12.6
Material Silicon
Rezistent la apa Da

Spune-ţi opinia

   Rău           Bun

Produse asemănătoare


Etichete: satisfyer, bile kegel